Varkenshaasje met rozemarijn

Wat heb je nodig? 

  • 250 g varkenshaasje
  • 1 takje rozemarijn
  • Quicksoft Mexicana (Verkrijgbaar bij ons)

Bereiding:

Strijk de varkenshaasjes in met de Quicksoft Mexicana. Steek de filets op spiesjes. Leg bovenop het haasje een takje rozemarijn en bind op met een koord. 

Tip: Laat 5 min. op een matig vuur gaar worden aan beide kanten

 

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Broccoli met mozzarella (2 pers.):

Wat heb je nodig:

  • 1 broccoli
  •  125 g mozzarella (je kan ook kleine mozzarellabolletjes gebruiken)
  •  100 g cherrytomaten in plantaardige olie (verkrijgbaar bij ons)
  •  Mexicana kruiden (verkrijgbaar bij ons)
  • Olijfolie

Bereiding:

Kook de broccoli tot ze beetgaar is en giet af. Snijd de mozzarella in schijfjes. Neem een ovenschaal en leg hierin de broccoli en cherrytomaatjes, kruid af met Mexicana kruiden. Verdeel de mozzarella over de groenten en strooi hierover ook wat Mexicana kruiden en besprenkel met olijfolie. Steek dit 20 min. in een voorverwarmde oven van 200°C tot de mozzarella licht bruin kleurt.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Ravioloni funghi truffel met broccoli en mascarpone pesto saus (3 personen)

Wat heb je nodig:

  • Mascarpone 200 g
  • Groene pesto ( 2 eetl.)
  • 1 broccoli
  • 500 g ravioloni funghi truffel diepvries (bij ons verkrijgbaar)
  • zout

Bereiding: 

Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in zoutwater. Kook de pasta 5 à 6 minuten in gezouten water en giet af. 

Breng de mascarpone in een pannetje samen met de pesto en laat op een zacht vuurtje warm worden (regelmatig roeren). 

Als de broccoli klaar is giet af en doe ze samen met de pasta door de pestosaus. Klaar!

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen